Vil du også have fjernvarme?

16. februar 2021

Vil du også have fjernvarme?


I Uldum Fjernvarme arbejder vi på at udvide vores forsyningsområde.
I Uldum by er der flere områder, hvor der endnu ikke er mulighed for at blive tilsluttet grøn fjernvarme. Det vil vi gerne lave om på.
I Uldum Fjernvarme har vi modtaget flere henvendelser fra borgere, der ønsker at komme af med deres gas- eller oliefyr og i stedet blive koblet på fjernvarmen.

Vi arbejder på sagen!
Vi kan desværre ikke bare rulle fjernvarmen ud til alle, endnu! Det kræver bl.a. godkendelse fra kommunen, samt en formodning om, at der er forbrugere nok, der ønsker at blive tilsluttet.


Hvad er tidsplanen?
Vi kan først indsende ansøgning om at udvide fjernvarmenettet til kommunen i juni 2021.
Dernæst forventer vi en sagsbehandling på et par måneder.
I foråret 2022 forventer vi, at vi kan begynde at lave aftaler med de husstande, der ønsker at blive koblet på fjernvarmen. Når der er nok forbrugere i et område, der ønsker at blive koblet på, kan vi så begynde at planlægge udrulningen.


Hvad koster det?

Vi kender ikke den eksakte pris endnu, men foreløbige beregninger viser, at fjernvarmen sagtens kan konkurrere med en gaskedel eller en varmepumpe. Derudover slipper du for de årlige udgifter til vedligeholdelse og reparationer af din gaskedel eller varmepumpe, da fjernvarme ikke kræver vedligeholdelse.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om fjernvarme i Uldum, er du velkommen til at kontakte os, enten på tlf. 7567 8609 eller vores mail info@uldumvarmevaerk.dk.